Zašto se prijaviti?

III SIMPOZIJUM O RETKIM BOLESTIMA UDRUŽENJA ZA PREVENTIVNU PEDIJATRIJU SRBIJE predstavlja sjajnu priliku za izlaganje vlastitih istrazivanja, saznanje najnovijih otkrića i jačanje vaše profesionalne mreže o retkim bolestima u području pedijatrije.

Od najsavremenijeg naučnog programa, do mogućnosti za diskusiju, debatu i saradnju! Ovo pokazuje zašto bi trebalo da prisustvujete simpozijumu Udruzenja za preventivnu pedijatriju Srbije:

1. III SIMPOZIJUM UPPS – događaj posvećen razmeni revolucionarnih istraživanja, najnovijih dostignuća, mogućnostima lečenja retkih bolesti i važnog Zdravstvenog sadržaja u području pedijatrije.

2. NEVEROVATNI PREDAVAČI – međunarodni i vodeći domaći predavači različitih specijalnosti okupljaju se da ukažu na savremene trendove u pedijatriji!
Upoznajte međunarodne i domaće lidere, čujte o njihovom trenutnom radu i postavite svoja najvažnija pitanja uživo!

3. BUDITE U TOKU SA INOVACIJAMA O RETKIM BOLESTIMA U PEDIJATRIJI – budite prvi koji će saznati najnovije vesti o unapređenju zdravlja dece! Nadahnite se dok, iz prve ruke, čujete najnovija istraživanja, vesti i trendove o retkim bolestima iz oblasti pedijatrije.

4. MOGUĆNOSTI ZA KARIJERU – simpozijum udruzenja za preventivnu pedijatriju Srbije je pravo mesto ako želite ojačati svoju profesionalnu mrežu, podstaknuti svoje mogućnosti za karijeru i veze, te razmeniti ideje sa kolegama koji žele proširiti saradnju. Kongres predstavlja izvrsnu priliku za mnoge ljude da saznaju o vašem radu i stupe u kontakt s vama radi daljnjih informacija – tokom ili nakon kongresa.

5. KURŠUMLIJSKA BANJA – je jedna od naših banja sa najslavnijom prošlošću.
Kuršumlijska Banja se odlikuje veoma specifičnim šumskim podnebljem malih visina sa značajnim uticajem planine. Kvalitet vazduha oplemenjuju zasadi borova i lipa duž banjskog šetališta, kao i po kotlinskim stranama.
Kuršumlijska Banja raspolaže sa pet grupa toplih izvora (25-68°C) i minerlanih voda, koje po balneološkim osobinama svrstavaju u nekoliko najcenjenijih u Evropi. Glavna bušotina daje više od 20 l/s vode. To je ugljenokisela, sulfidna, mineralna, hidrokarbonatna natrijumskog tipa, silicijumska, litijumska i fluorna hiperterma.
Lekovito mineralno blato se veštački priprema mešanjem sulfidne termomineralne vode sa zemljom koja se uzima u neposrednoj okolini banjskog objekta.